Perşembe, Şubat 09, 2006

glnar-yaldz



Seferihisar Doğanbey'de; Şana Termal adı altında kaplıca tesisleri inşa edeceklerini 2015 yılına kadar tesisi bitireceklerini iddia ederek birçok kişiyi maddi ve manevi açıdan mağdur eden Şana termal yetkilileri hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına(2017- 7653 Dosya no ile)
 70 kişi tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur.Toplam üye sayısı 2300 kişi olup bu kadar kişiden yaklaşık 23 milyon TL.  para toplandıktan sonra hiçbir  faaliyet göstermeyip paraların üzerine yatanlar bunun hesabını vermelidir.

İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na  suç duyurusunda bulunan bu kişiler  dilekçelerinde,2012 yılından itibaren Şana Termal Şirketi'nden çeşitli zamanlarda devre-mülk adı altında sözleşme imzalayıp yüklü miktarlarda para ödediklerini fakat bugüne kadar  inşaat faaliyetlerinde bir gelişme olmadığı gibi mağduriyetlerini belirtecek bir muhatap bulamadıklarını belirtmişlerdir.Şana Termal olarak gösterilen yer ( 2008 ‘de Doku termal olarak devremülk satışları yaptığı) daha sonra Teos Termal adını almıştı şimdi ise yeni bir ortak aradığını beyan ederek insanları kandırmaya devam etmektedir.

Not: Biz 2014’de sözleşmenin feshedilmesi için Tüketici mahkemesine başvurup kazandık ve İcraya verdik ancak paramızı geri alamadık.





11 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende mağdurun yardımcı olan olurmu bana napmam lazım arkadaslar

Unknown dedi ki...

Bna ulasimbi akıl verin5076147183nom adım yudum

Unknown dedi ki...

Umutlarımızı emeklerimizi çalanların yanına kalmasın inşallah davayı kazandım malesef muhatap yok

Unknown dedi ki...

Bizde mağduruz

Unknown dedi ki...

Bizde mağduruz.

Unknown dedi ki...

Sonuç alan arkadaşlar varmı. En son durum nedir.belediyeden inşaat ruhsatının çıktığını söylediler.

Unknown dedi ki...

Bizde magduruz dava falan acmadik ama bugun esime payamli sti diye bir sirketten mesaj geldi guya arsa sahibiymis toplantiya cagiriyorlar bin tl pesinat oniki ay taksitle yeni bir kazik aticaz diyorlar

Unknown dedi ki...

Bizde geldi bu mesaj. Bizde sizin gibi mağduruz. Mustafa Cihaoğlu. Eşim Dilara Cihanoğlu Adına ka yıtlıyız.Hiç borcumuz yok. Birlikte hareket edersek iyi olur.

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

DEGERLI SANATERMAL MAGDURLARININ DIKKATDIKKATINEINE; Sanatermal ile yasamis oldugunuz magduriyetin sonlanmasi icin arsa sahibi payamli sti tarafindan yeni bir proje gelistirilmistir.
Odemis oldugunuz bedellerin dikkate alinacagi, yalnizca 1.000,00-TL pesinat, 12 ay taksit ve 12 ayda teslim avantajlari iceren yeni DevreTatil projemiz hakkinda bilgi almak ve katilmak icin 14.06.2019 tarihinde saat: 18.00da Garden Life , Inciralti Koprusu yani Balcova adresinde toplantimiz olacaktir. Katilimla ilgili sorulariniz icin 0(542) 425 51 74 telefon numarasindan iletisime gecebilirsiniz.

Böyle bir mesaj geldi. Birlikte hareket edelim. Mustafa Cihaoğlu ve eşi Dilara Cihanoğlu.